Hirdetés

OCZ Fortress: kőkemény flashdrive



|

Egyedi kinézet és kijelző jellemzi az új flash meghajtót.

Hirdetés

Az OCZ standon a Fatal1ty memóriamodulok és tápegységek mellett fedezhettük fel ezt a formabontó külsővel rendelkező kütyüt. A megoldást az OCZ a Corsair Survivor ellenfelének szánja. Pontos részletek még nem állnak rendelkezésre csak egy kép, ami a prototípust ábrázolja.

ocz_fortress_2.jpg


A Fortress, nevéhez méltóan – a szó erődítményt jelent – az előzetesen kiszivárgott adatok szerint alumíniumból vagy akár acélból fog készülni és találunk rajta egy kis kijelzőt is, melynek funkciójáról egyelőre csak találgathatunk, de azért valószínűsíthetően a fennmaradó tárhelyet fogja jelezni számunkra. Pontos forgalomba kerülési dátum nem áll rendelkezésre jelen pillanatban, és az árazásról sem tudni semmit, de ha valóban acélból készítik, akkor ez a termék valószínűleg nem a 3000 Ft-os kategóriában fog indulni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.