Hirdetés

OCZ Solid 3: pénztárcabarát SSD-család



|

Új, belépőkategóriás OCZ SSD-k érkeznek, amelyek SandForce SF-2281-es vezérlőre építenek.

Hirdetés

A korábban bemutatott Agility 3-mas széria után az OCZ újabb SSD-szériával állt elő, amelynek hivatalos bemutatója bár még várat magára, a termékek egyes áruházak polcain már megjelentek. A Solid 3-mas meghajtócsalád az OCZ 2011-es termékpalettájának belépősorozata lesz, noha már SandForce SF-2881-es vezérlőre épít.

 

Az új SSD 60 és 120 gigabájtos változatokban lesz elérhető. A 2,5 hüvelykes meghajtók 25nm-es MLC NAND Flash memóriát használnak, becsült élettartamuk 2 millió üzemóra. A 6 gigabit per másodperces SATA interfészt használó, TRIM-támogatással rendelkező adattárolók másodpercenként 20 000 I/O-műveletre képesek, maximális (szekvenciális) olvasási sebességük 500 MB/másodperc, maximális írási sebességük 450 MB/másodperc.

 

Az OCZ új meghajtói már előrendelhetőek: a Solid 3 60 gigabájtos változata 109 euróért vásárolható meg, míg a 120 gigabájtos modellért 190 eurót kell fizetni.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

SSD-vásárlás

Adatmentés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.