Hirdetés

OCZ SSD-k Barefoot vezérlővel



|

Az OCZ már nem SandForce vezérlővel kínálja a gyors, mozgó alkatrész nélküli meghajtóit.

Hirdetés

Bár az SSD-k piacán a kereslet csökkenőben van, az árak pedig még mindig magasak, az OCZ töretlenül mutatja be legújabb meghajtóit. Az egyik ilyen a Vector széria, amely most teljesen elválik az LSI SandForce vezérlőegységeitől. Eddig mondhatni ezek a lapkák uralták a piacot.

Az OCZ ehelyett most az Indilinx Barefoot 3-as vezérlőt választotta, amely könnyedén elérte ugyanazt a jónak mondható eredményt, amire a SandForce képes volt. Ez másodpercenkénti 550 és 530 megabájtos adatátvitelt jelent olvasáskor és íráskor.

A másodpercenkénti I/O-műveletek száma 100 000, magához a meghajtóhoz pedig egy 3,5 hüvelykes beépítőkeret is jár, ha valaki asztali PC-ben szeretné használni. A szériában 128, 256 és 512 gigabájtos verzió is helyet kap, az árakról azonban még nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.