Hirdetés

OCZ Vertex 2 az Origin PC gépeiben



|

Az Origin PC az OCZ SSD-meghajtóival próbál versenyképesebb lenni.

Hirdetés

Az előre összeállított konfigurációval érkező PC-ket gyártó cégeknek nincs könnyű élete, hiszen olyan óriásokkal kell megküzdeniük, mint a Dell, a HP vagy a Lenovo. Ilyen vállalatoktól kellene vevőt elhódítaniuk, méghozzá úgy, hogy nekik nincs fél óránként tévéreklámjuk.

 

Az Origin PC még viszonylag új a piacon, azonban igyekszik viszonylag egyedi termékekkel helyet szerezni magának. Az OCZ-t talán nem kell bemutatni, hiszen évek óta a flash meghajtók egyik legnagyobb gyártója, amely az élen jár. Ennek ellenére mindkettő viszonylag kicsi cég, ezért is különleges a kettejük kapcsolata.

 

Az Origin PC gépeibe már elérhető az OCZ Vertex 2 SATA II-es SSD-meghajtója, és könnyen lehet, hogy a jövőben más OCZ termékek is megtalálhatóak lesznek az ezekhez hasonló, előre konfigurált gépekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.