Hirdetés

Oda az iMac egyik legjobb funkciója



|

Sajnos már nem alkalmasak az iMacek külső kijelzőnek egy MacBook mellé.

Hirdetés

Az Apple nem is olyan régen frissítette az iMac termékvonalát, ennek keretében pedig alapértelmezett lett az 5K-s Retina kijelző a 27 hüvelykes iMacek körében. 

Hirdetés

Mindez jól hangzik és jól is néz ki élőben, azonban az Apple nem reklámozta, hogy innentől kezdve nem lehet ezeket a gépeket külső kijelzőként használni a Target Display móddal. Sajnos erre egyik 2015-ös modell sem alkalmas. 

Mindez apróságnak tűnik és sokaknak az is, de vannak, akik számára nagyon bosszantó dolog lesz a jövőben. 

A Target Display mód lényege az, hogy a 27 hüvelykes iMaceknél lehetősége van a felhasználóknak az Apple MacBookokat hozzákapcsolni egy iMachez, majd azt második kijelzőként használni. 

Akinek több Apple gépe is volt, az nagy hasznát vehette ennek a funkciónak, elvégre kéznél volt egy második nagy képernyő, és nem kellett különálló monitort vásárolni a laptophoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.