Hirdetés

OKI C9655: itt az olcsóbban dolgozó nagynyomtató



|

A3-as méret és igen nagy munkabírás jellemzi az új OKI printert, no és alacsonyabb kellékanyag árak.

Hirdetés

A dínyertes C9650 sikerére építkezett az OKI Printing Solutions piacra a szintén A3-as C9655 színes nyomtatójának tervezésekor, melyet kifejezetten nagy igénybevételű, professzionális munkára terveztek.


A specifikációkat látva akár egy középvállalat is kézben - illetve házon belül - tarthatja kreatív grafikai munkáit egy OKI C9655-ös nyomtató beszerzésével. Az A4 és A3 méretben egyaránt használható robusztus nyomtatót kifejezetten nagy igénybevételre tervezték, ami nagy tömegű színes munkák elvégzésére is alkalmassá teszik. A/4-es méretben 36 színes vagy 40 fekete-fehér lapot, míg A/3-asban 19, illetve 21 oldalt készít percenként, így záros határidőn belül elkészíthetők a nagyobb lélegzetvételű munkák is.

Nagyméretű, egyértelmű LCD kijelző igyekszik megkönnyíteni a munkát. A négy alapszín különálló, nagy kapacitású (22 ezer ISO oldalas) festékpatronokkal pótolható, ami a színenként cserélhető fényhengerrel egyetemben az alacsonyabb költségeket szolgálja. (A gyártó szerint a C9655 olcsóbban dolgozik elődjénél.)

 

 

A színes nyomtatás fekete-fehérhez hasonlóan gyors, mert az OKI a készülékek a papírt egyenes útvonalon vezetve egymenetes (inline vagy tandem) nyomtatással dolgoznak. Ez lehetővé teszi, hogy vastag médiára nyomtassunk, például névkártyára (bemutató videó itt). A LED technológia révén C9655 méretében is kisebb a kategória hasonló gépeinél. A C9655-ös magas fényű tonerekkel dolgozik, melyekkel prémium nyomdai szintű nyomatminőséget ígér az OKI.

 

A készülék rendelkezik végleges törlés, adattitkosítás, jelszóvédelem, költség- és eszközfelügyelet funkciókkal. Memóriája akár 1GB-ig bővíthető, merevlemeze 40 GB-os. Jelenleg négy változatban kapható, a legolcsóbb, 9655n változat ajánlott kiskereskedelmi ára 810 ezer, a legdrágább kiépítésű modell már 1 177 500 Ft-ba kerül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.