Hirdetés

OKI továbbra is LED alapokon: C610 és C711



|

Először nem a tévékben, hanem a nyomtatókban működött LED fényforrás.

Hirdetés

Az OKI komoly teljesítményt és minden eddiginél takarékosabb működést ígér a két új készülékcsaláddal. Az új nyomtatók teljesítménye az eddigieknél tíz százalékkal nagyobb, sebességük 34 színes és 36 fekete-fehér oldal percenként.

 

 

Érdi-Krausz Gábor, az OKI hazai vezetője hangoztatta: „a cégek mindinkább a nyomtatók gyártóira támaszkodnak dokumentumkezelési folyamataik optimalizálásában, nyomást gyakorolva a költséghatékony technológiák és nyomtatásszervezési szoftverek alkalmazására.”

 

 

Ennek szellemében a két új OKI készülék olyan kis- és középvállalkozások számára készült, akik a kihelyezett nyomtatást házon belülre kívánják hozni és így kívánnak megtakarítást elérni. A nemzetközi trenddel éppen ellenkező irányú hitvallás a marketing anyagok készítésekor kecsegtethet számottevő anyagi előnyökkel. Ilyenkor jutnak szerephez az új nyomtatók olyan speciális képességei, mint a mellékelt kiadványszerkesztő szoftver, az egyenes, kartonbíró papírút és a banner nyomtatás lehetősége.

 

 

oki c711dn

 

Az egyenes papírvezetés révén 250 g/m² tömegű papírra is nyomtatnak az új modellek. Az OKI hároméves ingyenes helyszíni szervizzel garantálja a robusztus felépítést.

 

 

A legtöbb OKI készülékhez, így az újdonságokhoz is egy kiadványszerkesztő alkalmazást (Template Manager) mellékelnek, amely lehetővé teszi névjegyek, CD-borítók, szalagfeliratok és egyéb irodában használt hordozók egyszerű tervezését, testre szabását és kinyomtatását. A készülékek munkakörnyezetbe illesztését segíti az OKI Print Supervision szoftvere, amely márkától függetlenül lehetővé teszi az összes nyomtató távoli ellenőrzését is. A biztonságos nyomtatás funkció (Secure Print) a hálózaton át küldött bizalmas adatokat titkosítja.

 

 

Az új OKI készülékek energiafogyasztása alvó állapotban mindössze 1,2 W, amely – köszönhetően a LED-technológiának – kategóriájában jelenleg a legkevesebb. A gazdaságosságot szolgálják a kihasználtságot optimalizáló nyomtatáskorlátozás (Print Control), nyomtatásfelügyelet (PrintSuperVision) és színhozzáférés szabályozó (Colour Access Policy Manager) szoftverek.

 

A C610-et inkább a kis irodák, csoportok számára, míg a C711-et nagyobb részlegeknek ajánlja a gyártó. A fő különbség a terhelhetőségben mutatkozik, a C610-est havi 75 ezer, míg a másikat 100 ezer oldalra méretezték. A C711-es sorozat a C710-es generációt váltja, míg a C610-es a korábbi C5950-es utódja. Mindkét nyomtatócsalád kapható már itthon is.

oki c711cdtn
 

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.