Hirdetés

Okoshangszóró a Creative-tól



|

A Sound BlasterAxx AXX 200 a környezeti zajok alapján szabályozza a hangot.

Hirdetés

A Creative igyekezett valami olyat alkotni, amivel kiemelkedhet a tömegből még ma is, és egyedivé varázsolhatja ismét a Sound Blaster márkát. A Sound BlasterAxx AXX 200 nem csak egy felsőkategóriás hangszóró, hanem egy csúcstechnológiás modell is. A Sound Blaster SB-Axx1 nevű lapka és egy csoport mikrofon jelentősen képesek valósidőben növelni a mozi- és zeneélményt, és javítani a hangokat.

Hirdetés

Amikor a 360 fokban működő mikrofonok valamilyen zajt érzékelnek, akkor a processzor azt megpróbálja elfojtani. A hangok erősítése miatt konferenciahívásoknál is ideális az eszköz, főként, hogy NFC-vel párosítható azonnal, egyszerre akár két készülékhez is. 

Az érintésérzékeny vezérlőpanellel rendelkező hangszóró egy kétfunkciós akkumulátort kapott. Ez 15 órás üzemidőt garantál vezetékek nélkül, de arra is jó, hogy szükség esetén a telefont vagy a tabletet töltsük róla. USB-n csatlakoztatva külső hangkártyaként működik, az SBX Pro Studio és a CrystalVoice technológiákat támogatva. A mikrofonbemenettel és fejhallgató-kimenettel is ellátott Sound BlasterAxx AXX 200 ára 150 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.