Hirdetés

Okosotthonon dolgozik az Amazon



|

A Lab126 okosotthonokba való eszközöket fejleszt és új embereket toboroz.

Hirdetés

Az Amazon hardverekkel foglalkozó részlege, a Lab126 a Reuters beszámolója szerint jelenleg okosotthonokba való eszközöket fejleszt, ehhez pedig az elkövetkezendő 5 évben 27 százalékkal bővíti az alkalmazott munkaerőt is. Az óriáscég Lab126-os divíziója jelenleg nagyjából 3000 embert foglalkoztat. 

Hirdetés

A Lab126-tól rengeteg népszerű hardvert kaptunk az idők során. Tőlük származik például a Kindle és a Kindle Fire, de szintén itt készült el az Amazon Fire Phone. Azt egyelőre nem tudni, hogy jelenleg milyen terméket fejlesztenek, de annyi kiderült, hogy az okosotthonokkal kapcsolatos. Állítólag az a cél, hogy a lakások az internethez kapcsolódva széleskörű kezelhetőséget biztosítsanak a felhasználóknak. 

A Reuters forrásai megjegyezték, a Lab126 vélhetően a viselhető eszközökkel is foglalkozik, ugyanis lehet, hogy konkurenciát állítana az Amazon - is - az Apple Watch-nak. A beszámolók meglehetősen hihetőek, elvégre a rivális Google és Apple már jelen vannak a kategóriában, a Nest felvásárlásával és az almás HomeKit platformmal

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.