Hirdetés

Október 16-án jöhet a Nexus 9 táblagép



|

Már októberben bővülhet a Google Nexus termékcsaládja.

Hirdetés

A Nexus 9 visszatérő elem a pletykákban, de talán nem kell már rá sokáig várni. Anonim értesülések szerint a készüléket már októberben bemutatja a Google, pontosabban az HTC, ugyanis valóban tőlük származik majd a legújabb Nexus tablet. A bemutató dátumának október 16-át említik, de persze ezt nem árt fenntartásokkal kezelni. 

Hirdetés

Amennyiben igazak a hírek, akkor könnyen lehet, hogy az Android L formális kiadása is akkor lesz esedékes. A Google előszeretettel használja az új Nexus eszközeit a legfrissebb operációs rendszere előfutáraként. 

Az október közepi megjelenést még tovább valószínűsíti, hogy az elmúlt években szintén ősszel startolt el az aktuális Android, illetve október 31-én lesz egy éves a Nexus 5. Az idei okostelefont állítólag a Motorolának adta a Google. Az HTC várva-várt tábláját Volantis kódnéven emlegetik egy ideje. 

 

Fotó: androidcentral 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.