Hirdetés

Október végén jöhet az új MacBook Pro



|

Több új Mac is várható még az idén, a megújult MacBook Pro október végén futhat be.

Hirdetés

Az iPhone 7 és az Apple Watch második szériája után az Apple legközelebb a Mac felhozatalát újíthatja meg. Ez egy ideje már esedékes, most pedig közelednek az ünnepek, tehát itt a kiváló alkalom. Az év végéig számos új Mac várható. 

Hirdetés

A pletykák szerint a megújult MacBook Pro is közelít, és október végén érkezhet meg a felhasználókhoz. A MacRumors szerint gyors ütemben zajlanak a macOS fejlesztései, amelyek mind az új hardver kínálta funkciókra készítik fel a rendszert. Ilyen lesz a Touch ID és az érintős OLED-kijelzősáv a funkciógombok helyet. 

Az Apple állítólag az AMD Polaris architektúrára építő grafikus vezérlőire vált a drágább, 15 hüvelykes modelleken. 

A következő héten a macOS egy újabb bétája várható, azzal szeretnék véglegesíteni a rendszert, mire az új MacBook Pro megérkezik. 

A MacBook Pro szoros időterve ellenére idén várhatóak még frissített MacBook Air modellek USB-C portokkal, valamint új iMacek AMD grafikus vezérléssel. Közelít az LG-vel közösen fejlesztett 5K-s monitor is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.