Hirdetés

Októberben jön a minden egyben Surface PC



|

Cardinal kódnéven fut a Microsoft október végén érkező gépe, amely elvileg egy minden egyben PC lesz.

Hirdetés

A pletykák szerint közeledik a Microsoft minden egyben PC-je a Surface termékcsaládba. Már nem is kell sokat várni rá, ugyanis állítólag október végén érkezik a redmondi cég új Surface gépe, a Cardinal kódnéven futó modell. Ez a minden egyben PC lesz. 

Hirdetés

Kiderült továbbá, hogy a Microsoft a Surface Phone-on is dolgozik, de az Intel szektorból távozásával nehéz helyzetbe került a projekt, és lehet, hogy még 2018-ban sem jelenik meg az eszköz. 

Az asztali gép eközben a hibrid Surface PC-ket egészíti majd ki, illetve a nagyon drága Surface Hubot. 

Minden bizonnyal az asztali Surface nagy kijelzőt kap majd, illetve olyan hardvereket, amelyek tökéletesen kiszolgálják a Windows 10 funkcióit, legyen szó az érintéses megoldásokról, a Cortanáról, a Windows Hellóról vagy a Windows Inkről. 

Egyes jelentések már Intel Kaby Lake processzorokról is beszélnek, de az Intel egyelőre csak a notebookos verziókat indította el. Az asztali változatok a jövő év elején érkezhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.