Októberben jön a Radeon HD 9000



|

Idén októberben érkezik az AMD legújabb videokártya-sorozata, a Radeon HD 9000.

Korábban voltak pletykák arról, hogy az AMD kihagy egy szériát, legalábbis ami a termékeinek az elnevezését illeti. Most úgy tűnik, hogy ezek a szó-beszédek igaznak bizonyulnak, ugyanis a gyártó jelenleg a Radeon HD 9000-es sorozat előkészítésén dolgozik. 

A ChinaDIY értesülései szerint az AMD azt tervezi, hogy az idén ősszel, egészen pontosan októberben dobja piacra a következő szériából a Radeon HD 9970-es vezérlőjét. Természetesen elég valószínű, hogy nem ez lenne az egyetlen kártya, ami a boltok polcaira kerülne októberben. 

Feltűnő egybeesést mutat ugyanakkor az AMD stratégiája a népszerű Battlefield legújabb részének, a Battlefield 4-nek a tervezett megjelenésével. Az AMD kártyája várhatóan erősebb lesz az NVIDIA GeForce GTX 780-as vezérlőjénél, ugyanakkor értelemszerűen gyengébb a GeForce GTX Titannál. Szerencsés esetben viszont mindezt jó áron kaphatjuk meg, valahol 550 dollár környékén. Az árcédulán szereplő összeg egyelőre bizonytalan. 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.