Hirdetés

Októberben jön az Acer új Predator PC-je



|

Ezúttal sem átlagos házba kerülnek a csúcsteljesítményű hardvereszközök az Acer új játék-PC-jében.

Hirdetés

Az Acer legújabb játék-PC-je a frissített Predator, amelynek pontos megnevezése Aspire G5900 Predator. Az Intel LGA 1156-os platformjára épülő gép ezúttal is egy figyelmet felkeltő, közel sem átlagos házzal igyekszik észrevetetni magát. A narancs-fekete géphez Windows 7 Home Premium operációs rendszer jár.

 

A gép tartalmát illetően választhatnak a felhasználók, így számos konfiguráció lehetséges. Processzorok tekintetében Intel Core i5 vagy Core i7 kerül bele, maximum 8 GB RAM és 8 terabájt (4 SATA HDD) tárhely társaságában. A DVD-írón felül Blu-ray-olvasó is kérhető, a multimédiás fájlokhoz ajándékba jár az Arcade Deluxe 4.0-ás szoftver.

 

Az NVIDIA DirectX 11-es grafikus kártyáival (legalább GeForce GTX 460) kérhető Predator játékgép október 15-én lesz először kézhez vehető, ára pedig 999 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.