Hirdetés

Októberben kiderülnek a Nintendo NX titkai



|

Egy elemző szerint a Nintendo októberben végre felfedi a részleteket a titokzatos, új konzoljáról.

Hirdetés

Bár a Nintendo NX-ről már 2015 márciusa óta tudunk, a Nintendo mindeddig nem volt hajlandó semmit elárulni a következő konzoljáról. 

Hirdetés

Egy elemző szerint azonban a cég most októberben végre felfedi a részleteket az új, titokzatos konzolról, amit 2017 márciusára várhatunk. Az idei E3-on nem mutatta meg a Nintendo, hogy hol tart, nehogy a riválisok lemásolják az ötleteit. 

A pletykák szerint az NX használható lesz tévével és hordozható kézikonzolként is. Az előbbi esetben normál konzolként funkcionálna, ezért szóba került az is, hogy valamilyen hibrid lehet. 

Azt beszélik, hogy az NVIDIA Tegra X2 lapkája kap majd helyet benne, és a lemezek helyett kazettákkal dolgozik. Ezek hasonlóak lehetnek azokhoz, amik a Nintendo 3DS-hez vannak. 

A Nintendo az elmúlt időszakban meglehetősen pozitív figyelmet kapott, többek között a Pokémon GO és a mobilos Super Mario Run miatt. Amennyiben valóban érkeznek a részletek az NX-ről, akkor a Nintendo számára kedvező lehet a folytatás. Jövő márciusban jön a mobilos Animal Crossing és a Fire Emblem is. 

    Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.