Hirdetés

Olcsó 720p-s kamera a Genius-tól



|

A Genius G-Shot HD-520 HD-képes, ám kifejezetten olcsó digitális kamera.

Hirdetés

 

A nagyon olcsó digitális kamerákról a DXG neve juthat először az eszünkbe, de az Aiptektől is láthattunk már olyat, aminek az ára kifejezetten vonzó, mégis HD-képes. A világ legkisebb, Full HD-s készülékével természetesen nem szállhat harcba a Genius most bemutatott digitális kamerája, ám nem is ez a célja.

 

A kameráiról kevésbé ismert Genius egy belépőkategóriás, kifejezetten olcsó eszközt mutatott be, amely mindezek ellenére elfogadható felbontásban képes mozgóképet rögzíteni. A G-Shot HD520 720p-s HD-s anyagok felvételére alkalmas.

 

Állóképek esetén már 11 megapixeles fotókat is tud készíteni a Li-Ion akkumulátorral szerelt készülék, amely MPEG-4/H.264-es formátumot használ. A csupán 170 gramm nehéz G-Shot HD520 egy 2,5 hüvelykes LCD-kijelzőt kapott. Beépített memóriája csupán 32 MB, azonban ez 8 gigabájtig tovább bővíthető.

 

Mi a legjobb benne? Az ára: mindössze 149 dollár (33 000 forint). Ha Ön digitális videókamera vásárlása előtt áll, érdemes lehet átolvasnia ide kapcsolódó vásárlási tanácsadónkat.

 

genius-g-shot-hd520.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.