Hirdetés

Olcsó All-in-One a Lenovótól



|

A ThinkCentre Edge 62z kevés pénzért akar sokat adni.

Hirdetés

A minden-egyben PC-k tekintetében a Lenovo a ThinkCentre sorozatával igyekszik kielégíteni az üzleti szektor igényeit, de természetesen ha otthoni használatra szeretnénk egy ilyen gépet, oda is megfelelő lehet. Ami ezeket a gépeket illeti, közös bennük, hogy fontos az ár és a teljesítmény aránya, kimagasló videokártyára pedig nincs szükség hozzájuk, hiszen nem játékra kellenek.

A ThinkCentre Edge 62z egyike lett a legolcsóbb All-in-One gépeknek. Az alacsony ár ellenére nem kell nagyon rossz hardverelemekre számítani. A processzor tekintetében egy Intel Core i3-as Ivy Bridge CPU-t találunk belül, a merevlemez kapacitása 1 terabájt, RAM-ból pedig maximum 8 GB jár. A kijelző 18,5 hüvelykes átmérőt kapott, és bár a felbontásról nincs hivatalos adat, valószínűleg Full HD-s megjelenítőről van szó.

A Lenovo az új AiO-val sokat akar adni a lehető legkevesebb pénzért. Ezért cserébe egy 64 bites Windows 7 Professional jár még. A minden-egyben PC májustól lesz kapható, mindössze 549 dolláros áron, ami 427-549 euró közötti összeget jelenthet Európában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.