Hirdetés

Olcsó Epson házimozi rendszer



|

Az EMP-TWD3 egy projektor, hangszó- rók és egy DVD-lejátszó ötvözete

Hirdetés

Az Epson EMP-TWD3 igazi otthoni szórakoztató központ, amelynek használata egyszerű, ugyanakkor minősége kiváló. A HD-kompatibilis készülék egyszerűen csatlakoztatható számítógépre, játékkonzolra vagy digitális kamerára. Saját két méteres átlójú vászonnal rendelkezik, amely használaton kívül könnyen feltekerhető, így nem foglal túl sok helyet.

Súlya mindössze 7 kg, és a konnektorhoz való csatlakoztatás után azonnal működőképes. A vízszintes és függőleges lencseállítás segítségével a már 1,5 méterről is 1,5 méteres átlójú képet könnyen megfelelőhelyzetbe állíthatjuk. Az Epson 3LCD technológia és az innovatív Epson Mozi Szűrő révén fényes, ragyogó és éles képet kapunk, az 1200 ANSI lumenes fényerő révén pedig még a világosabb szobákban is jól látható a kép. A JVC többirányú 10 W-os sztereó hangfalai jó hangminőséget biztosítanak, ezzel is fokozva az otthoni mozizás élményét.

A legfontosabb beállítások az elülső vezérlőpanelen és a fluoreszkáló távvezérlőn egyaránt elérhetők. A négy különböző színmód ideális beállítási lehetőségeket nyújt a szoba fényviszonyainak megfelelően. Például a Living Room (nappali) mód a világos szobákhoz, míg a Theatre (mozi) mód sötétebb szobák esetén adja a lehető legjobb minőséget.


Az Epson EMP-TWD3 főbb jellemzői:
· Innovatív otthoni szórakoztató rendszer, amely elsőként ötvözi az Epson 3LCD projektort és a JVC DVD lejátszóját és hangszóróit
· Kompakt és aránylag könnyű (7 kg)
· 75 cm-es átmérőjű vetített kép 73 cm távolságból és 1,5 méteres átlójú kép 1,5 m-ről
· Kisméretű és hatékony projektorlámpa - Epson kettős optimalizált reflektor lámpa (E﷓TORL)
· Kiváló minőségű képek az Epson Cinema Filterrel
· 1000:1 kontrasztarány
· Valós 16:9 képarány és 1,5x-es optikai zoom
· Függőleges és vízszintes lencseállítás könnyíti meg a kivetített kép beállítását
· Fényes, ragyogó és éles képek 1200 ANSI lumen fényerővel
· Gyors indítás és lehűlés
· Kompatibilis formátumok: DVD video, DVD-R/RW, CD-R/RW, Super video CD, Audio CD, MP3, WMA és JPEG
· Saját megvilágítású távvezérlő
· Kávészünet funkció és elalvás-időzítő
· Gyermekzár
· Automatikus lemezfelismerés
· Tartozék: 2 méteres átlójú feltekerhető otthoni mozivászon és állvány
· Javasolt kiskereskedelmi ár ÁFÁ-val: 299 900 Ft
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.