Hirdetés

Olcsó és letisztult a Deepcool legújabb háza



|

Kedvező ára és tetszetős külseje van a Deepcool Dukase háznak.

Hirdetés

A Deepcool ismét egy érdekes PC-s házat villantott, amelynek az ára is kedvező. A Dukase névre keresztelt ATX-es házat az átlagfelhasználóknak szánják, a mindennapokra, 70 dollárért. 

Hirdetés

Ezért cserébe egy tetszetős külső jár, ami egy ATX-es alaplapot, két 3,5, három 2,5 és két 5,25 hüvelykes meghajtót tud befogadni. 

A processzorhűtő magassága legfeljebb 170 milliméter lehet, míg a videokártya maximális hossza 390 milliméter. Hét bővítőhely van összesen. 

A Dukase is követi azt a trendet, hogy a tápegység helye alulra, egy elzárt részbe került. Ennek hála magát a PSU-t és a kábeleket is el lehet rejteni szem elől. 

A hűtésbe egy hátsó 120 milliméteres, két első 120 milliméteres és két felső 140 milliméteres ventilátor tud besegíteni, elöl porszűrőkkel. A légkavarókból gyárilag a hátsó van a házban. 

Az előlapot ajtó fedi, oldalt pedig átlátszó panel van. A Dukase decembertől kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.