Hirdetés

Olcsó fotó 10 mp alatt az új HP-vel!!!



|

Alapkiépítésben képes az új Photosmart D7460 Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra is.

Hirdetés

Minden eddigi modellnél inkább alkalmas a HP új, mindennapos használatra szánt fotónyomtatója vezeték nélküli nyomtatásra. A HP Photosmart D7460-t hat alapszínű, külön patronokat alkalmazó és takarékos felépítésű tintarendszert használ, mely dokumentumok és fotók előállítására is alkalmas. Legfeljebb 34 oldal/perc sebességgel nyomtat éles, lézer minőséget megközelítő fekete-fehér dokumentumokat, a színes dokumentumok leggyorsabb nyomtatási sebessége pedig 33 oldal percenként. (Ezek az értékek vázlat módban érvényesek) A fotónyomtatás sebessége jelentősen növekedett az elődmodellekhez képest, egy 10x15 cm-es kép elkészítéséhez csupán 10 másodpercre van szükség (speciális jelölésű HP fotópapíron, normál beállításokkal).

 

 

hpphotosmartd7460_.jpg

 

A nyomtató Ethernet, Wi-Fi valamint Bluetooth interfésze révén könnyen csatlakoztatható az otthoni eszközökhöz. A 802.11 g/b szabványú vezeték nélküli kapcsolattal PC-hez vagy vezeték nélküli útválasztóhoz csatlakozhatnak. Az integrált Bluetooth modul pedig kamerás mobiltelefonokról, vagy más kompatibilis eszközről teszi lehetővé a nyomtatást. A mellékelt új HP Smart Web Printing szoftverrel a weboldalak a nyomtatáshoz átméretezhetők, emellett a szokásos szoftvercsomag szolgál fotórendszerezésre, javításra és kreatív nyomtatási projektekhez.
A 8,9 cm átmérőjű színes érintőképernyős kijelző segítségével egyszerűen rendezhetőek a képek, és egyszerű szerkesztési feladatokat is elvégezhetők. A vörös-szem eltávolító gombbal egyetlen lépésben eltávolítható a képekről a vörös-szem effektus.


A gyártó alacsonyabb egy oldalra jutó nyomtatási költséget ígér a HP 363 Series Photo Value Pack fotócsomag használatával, mely HP Vivera tintákat és HP Advanced fotópapírt tartalmaz. Használatával egy fotó költsége 64 Ft-ra mérsékelhető, beleértve a papír árát is.


A termék novembertől kapható, ajánlott végfelhasználói ára 54 990 Ft.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.