Hirdetés

Olcsó Nehalem processzorok várhatók



|

Az eddig jól bevált árazási technikát alkalmazza továbbra is az Intel.

Hirdetés

Már maga a Nehalem kódnév is annyira misztikusan hangzik, hogy sokan azt gondolhatták, a teljesen új architektúrájú processzor család elérhetetlen árszinteken fog mozogni a megjelenést követően. A kezdő lökést megadó Bloomfield típusokhoz ráadásul már kizárólag DDR3 szabványú memória társítható, ezért igen költséges váltás elé nézhet az, aki korán akar behódolni az új generációnak.

 

 

intel_nehalem.png

 

Számukra jó hír, hogy úgy tűnik, az Intel nem változtat árképzési politikáján, nagyjából az eddig megszokott ársávokba osztja szét az egyes típusokat. A 3,2 gigahertzes Extreme központi egység ráadásul még olcsóbb is lesz, mint a ma fellelhető legerősebb négymagos; ezer darabos rendelés esetén 999 dollárt kell majd érte fizetni. A valamivel alacsonyabb órajelű, de még mindig igen erős 2,93 gigahertzes változat várható ára 562 dolláron tetőzik, míg a középkategória első vitézeként feltűnő 2,66 gigahertzes változat árcéduláján körülbelül az előbbi összeg fele fog szerepelni.

 

Az Intel természetesen nem erősítette meg ezen információkat, így ismét csak az alaplapgyártók jóstehetségében bízhatunk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.