Hirdetés

Olcsó, nőies laptoptáska - Trust Cannes teszt



|

Mert nem mindegy, miben hordod a laptopod.

Hirdetés

Januárban adhattunk hírt arról, hogy a Trust (főleg számítógépes perifériák gyártásáról ismert) cég új termékvonalat bocsátott piacra, amelyben nőknek szóló, dizájnos külsejű táskákat vásárolhatunk meg olcsón. Nemrégiben jutott el Magyarországra a Cannes és London nevet kapott két laptoptáska, és a hozzájuk illő egér, mi pedig rögtön lecsaptunk rájuk; végül a Cannes nevű verziót sikerült tesztelnünk.

 

 

 


A táska-egér szett külseje nem hagy maga után kívánnivalót: mindkettő valóban nagyon jól néz ki, a dizájnjuk visszafogott, nem lehet eldönteni, hogy milyen korosztálynak kreálták a táskát. Kívülről vízlepergetős anyagból készült, könnyen tisztítható (a mostani gyakori esőzés miatt bizony kellett is tisztítani). 15-16 hüvelykes gépek férnek el benne, összesen négy cipzáros zsebet találhatunk rajta. Ha a laptopot tartó legnagyobb részt kinyitjuk, ott még egy további zsebet találhatunk - egyáltalán nem volt gondom a nálam levő eszközök elhelyezésével. Az egyik barátnőm, akivel akkor találkoztam, amikor épp nálam volt a táska, megjegyezte, hogy akár sima, utcai táskaként is lehetne használni, amit nem mindegyik laptoptáskáról lehet elmondani - ezt a vásárlónak magának kell eldöntenie, való igaz, nem sokan szeretnek úgy járkálni, hogy több táskát kell magukkal cipelniük.

 

 


Az egér USB-csatlakozású, nagyon egyszerű darab, műanyagborítás fedi. Elég könnyű darab a műanyaghasználat miatt, így kellett egy kis idő, mire hozzászokott a kezem, de egyáltalán nem okozott ezenkívül gondot a használata. A szett ráadásul csak 9990 forintba kerül (a táskát és az egeret csak együtt lehet megvenni), számomra egyáltalán nem okozott csalódást a használatuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.