Hirdetés

Olcsó SSD-k a SanDisktől



|

Aki nem akar sokat áldozni a gyors adatátvitelre, annak érdemes lehet megnézni a SanDisk újdonságait.

Hirdetés

A SanDisk az idei CES-en két új SSD-t is bemutatott, amely kiváló választás lehet azoknak a felhasználóknak, akik igénylik a gyors adatátvitelt, de ezért nem akarnak sokat kifizetni. Az Ultra Plus SSD névre keresztelt változat a boltokat célozza meg, míg az X110 SSD az OEM partnereket.

A meghajtók maximális olvasási és írási sebessége eléri az 530 és 445 megabájt per másodperces értékeket (pillanatnyi). Ez még ma is nagyon jónak mondható, ugyanakkor fontos leszögezni, hogy a SanDisk elsődelegesen az árérzékenységre koncentrált.

Az adattárolók három féle kapacitásban elérhetőek. A 64 gigabájtos verzióért 75 dollárt kell fizetni, a 128 gigabájtos modell 110 dollárba kerül, míg a 256 gigabájtosat 220 dollárért lehet hazavinni. Az SSD-k már több helyen kaphatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.