Hirdetés

Olcsó tabletekkel támad az Amazon



|

Három új táblagépet dobnak piacra, a gyerekeknek külön változatot készítenek.

Hirdetés

Az Amazon viszonylag könnyű helyzetben van a saját termékei értékesítésénél, hiszen egy hatalmas adatbázis alapján folyamatosan figyelemmel tudják követni a vásárlási szokásokat és trendeket, így gyakorlatilag azonnal tudnak reagálni a piac bármilyen kilengésére. Az elmúlt hónapok slágere a fapados táblagép volt, így hát az Amazon is beszállt a bizniszbe.

Hirdetés

A Kindle Fire HD három különböző változatban érkezik, a 6 és 7 hüvelykes kijelzővel ellátott példányok mellé ugyanis érkezik egy speciális, gyerekeknek készített változat. A táblagépek specifikációja egyébként megegyezik, a motorháztető alatt egy 1.5 GHz-es quad-core processzor, egy 8 órát bíró akkumlátor és egy 1280 x 800-as kijelző lapul. A Dolby Digital Plus hangrendszer és a kétoldali kamera videózáshoz is ideálissá teszi az eszközt, hiszen a hátsó lencsével akár 1080p-s videókat is készíthetünk.

Mindkét méretből elérhető a gyerekeknek szánt változat, a táblagépet azonban egy vaskos gumi tokba csomagolták, a két éves garanciát pedig kiterjesztették minden létező balesetre, amik általában nem szerepelnek a szerződésben. A felhasználók egy évik élvezhetik a FreeTime Unlimited szolgáltatást, amelyben rengeteg gyerekbarát könyv, sorozat, film, alkalmazás és játék érhető el ingyenesen. Természetesen a felügyeleti eszközök tárháza is bővült, alapértelmezésben nem csak a vásárlás, de a beállítások megváltoztatása és a böngészés is le van tiltva.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.