Hirdetés

Olcsó tablettel csábít a Lenovo



|

Az androidos S5000 ára csak 200 euró lesz a novemberi megjelenéskor.

Hirdetés

A Lenovo már több érdekességet is bemutatott az idei IFA kiállításon. Aki a költségtakarékosabb megoldások iránt érdeklődik, az örömmel veszi, hogy a kínai cég a belépőkategóriát sem felejtette el. Az S5000 egy olyan androidos tablet, amelynek papíron a Nexus 7-tel és az iPad minivel kellene versenyeznie, de ezt maximum árban képes megtenni. 

Hirdetés

Aki viszont Androidot akar, de olcsón, annak jó vétel lehet a novemberben, 200 euróért érkező Lenovo S5000. A mindössze 246 grammos táblába egy 7 hüvelykes IPS panel került, ami 1280 x 800 pixel megjelenítésére képes. A 3G-s képes tableten Android 4.2.2 fut, és találunk rajta USB portot is. Belül egy 1,2 GHz-es, négymagos MediaTek 8389-es CPU kapott helyet, 1 GB RAM társaságában.

A 16 gigabájtos tárhely csak USB-n keresztül lesz bővíthető, van viszont 5 megapixeles hátlapi és 1,6 megapixeles előlapi kamera, na és persze Bluetooth és Wi-Fi. Az akkumulátor 3450 mAh-s. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.