Hirdetés

Olcsóbb A3-as nyomtatás a Brother MFC-J6910DW multifunkcióssal



|

A tintasugaras, Wi-Fi-s, duplexes multifunkciós nyomtató mindent nyújt A3-ban.

Hirdetés

Új, professzionális A3-as multifunkciós nyomtatócsaládot mutat be tavasszal a Brother. Több kényelmi funkcióval, olcsóbb üzemeltetéssel és környezetbarátabb megoldással igyekeznek a felhasználók kedvében járni.

 

Elsőként a legnagyobb modell, a Brother MFC-J6910DW 4 az 1-ben készülék lesz kapható, mely
A3-as méretben képes mind a 4 funkciót (nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás) ellátni vezetékes és vezeték nélküli hálózatba kötve is. A3-as méretig használható a beépített automatikus kétoldalas nyomtató mechanika (duplex). Az új duplexes dokumentum adagoló (ADF) segítségével A4-es méretű dokumentumokat automatikusan szkennelhetünk be kétoldalasan is.

 

Szélesebb 8,2 cm átmérőjű színes érintőképernyő került a gépbe, mellyel görgetéssel megnézhetjük a faxokat és ezentúl AVI és MOV mozgóképekből is nyomtathatunk ki képkockákat. 400 oldalas, 24 órás áramszünetet is kiálló faxmemória tárolja az oldalakat, innen igény szerint választhatunk kinyomtatandó üzeneteket.

 

 

 

 

Újdonság a a 250+250 lapos papírtálca és a 35 lapos ADF és a kézi lapadagoló - utóbbival a készülék nem hajlítja meg a lapot, így itt akár vastagabb médiákat, különleges borítékokat is betölthetünk. 20 féle médiaméretet kezel a gép legfeljebb 260 g/m2 súlyig. A4-es gyorsnyomtatási módban 35/27 oldal/perc nyomtatási sebesség érhető el.

 

A 8,2 cm-es színes érintőképernyő kényelmessé teszi a fotók nyomatását, szerkesztését, akár mozgókép fájlból is, melyet a „Mozinyomtatás" funkcióval érhetünk el AVI és MOV formátumokból Motion JPG fájlokat nyomtatva, 1 illetve 2 GB-os nagyságig.

 

A gyártó extra nagy töltetű patronokat tervezett a készülékhez, ami várhatóan olcsóbb üzemeltetést tesz lehetővé. A készülék tintacseppenként csak 1,5 pl tintát használ. Az új LC1240-es patronok töltöttsége ISO szerinti 600 oldal mind a 4 színben. A nagy töltetű patronok az LC1280XL nevet viselik, 2400 oldalra elegendő fekete, és 1200-1200 oldalra elegendő magenta, cián és sárga színű tintát tartalmaznak, szintén az ISO/IEC 24711 szabvány alapján. (Konkrét kellékanyag árakról még nincs információ.) További takarékoskodásra adhat lehetőséget, hogy a gép saját HTTP kezelőfelületén (weboldalán) felhasználói kvótákat szabhatunk meg.

 

A készülékkel 3,5 mp alatt szkennelhetünk e-mailbe, OCR-be, képbe, fájlba, FTP-re, e-mail szerverre, hálózati mappába, médiakártyákra, valamint USB Flash memóriára is. Először jelentkezik a Brother az ADF-be szerelt duplex CIS szkennerrel, ami a papír forgatása nélkül olvassa be egy menetben mindkét oldalt, ugyanannyi idő alatt.

 

További újdonság az „Automatikus levágás" funkció: a szkennerüvegre helyezhetünk egyszerre több dokumentumot is (A3 felületű összméretig), a készülék ezeket külön fájlokba vagy oldalanként összefűzve menti megkímélve minket a szkennerfedél többszöri felnyitásától és a dokumentumok egyenkénti behelyezésétől.



Az új MFC-J6910DW március végétől már Magyarországon is megvásárolható, ajánlott kiskereskedelmi ára mintegy 120 ezer forint lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.