Hirdetés

Olcsóbb CPU-hűtő a Prolimatech-től



|

A gyártó a Lynx hűtővel az alacsonyabb árkategóriában szeretne hódítani.

Hirdetés

A Prolimatech a legújabb, Lynx nevű processzorhűtőjével az alacsonyabb árfekvésű kategóriát vette célba. A meglehetősen kompakt kialakítású hűtő három réz hőcsővel dolgozik, és egy 120 milliméteres ventilátorral.

 

A légkavaró 800 és 1600 RPM között képes forogni, terheltségtől függően, amivel 15-35 dBA közötti zajt generál működés közben. A Lynx-re egyébként egy második 120 milliméteres ventilátor is szerelhető, ha arra szükség van.

 

A gyártó újdonsága Intel-oldalról az LGA 1155/1156 típusú processzorokkal kompatibilis, az AMD-k tekintetében pedig az AM2/AM3/AM3+/FM1 foglalatokra szerelhető fel. A 487 grammos Lynx ára 27,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.