Hirdetés

Olcsóbb Eyefinity az HIS Radeon HD 6970-nel



|

A gyártó újdonsága DisplayPort nélkül is képes többmonitoros rendszer kezelésére.

Hirdetés

Az AMD Eyefinity technológiája nagyon vonzó minden felhasználó számára, azonban egy ilyen rendszer kiépítése nem mondható olcsónak, hiszen vagy drága DisplayPort-csatlakozású monitorokat kell használnunk vagy aktív DP-adaptereket. Az HIS megoldotta az új Radeon HD 6970-es kártyájánál, hogy erre ne legyen szükség.

 

Az HIS 6970 IceQ Eyefinity RTS (Ready-to-see) esetében bármelyik videokimenet hadra fogható az Eyefinity érdekében, így a két DVI és HDMI is, a két mini-DP mellett. Tehát ha három monitort szeretnénk Eyefinity módban, olcsóbban, akkor a fenti kártyával két DVI és egy HDMI csatolóval ellátott kijelzővel is felépíthetjük a rendszerünket, teljesen kiküszöbölve az egyelőre drága DP-eszközöket.

 

A kártya másban egyébként nem különbözik az HIS korábbi ilyen vezérlőitől: ez is ugyanolyan hűtőt kapott, aminek hála akár 23 Celsius-fokkal hűvösebb lehet a referenciamodellnél. Sajnos a videokártya ára titokban maradt, azt azonban tudni, hogy a dobozban megtalálható lesz a DiRT 3, egy DVI-VGA-adapter és néhány további kiegészítő is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.