Hirdetés

Olcsóbb GeForce 8800 érkezik



|

A következő hónapban egy újabb taggal bővül a 8-as GeForce széria.

Hirdetés

Az új kártya alapjául a jelenleg piacon lévő 640 megabájtos GeForce 8800 GTS szolgál, így főbb technikai paraméterei - GDDR3 memória, memória sávszélesség, textúrázó-, shader- és ROP egységek száma),  illetve fizikai méretei megegyeznek. Az egyetlen különbség az eltérő memóriaméretéből adódik: az olcsóbbik változat 640 megabájt helyett csak feleannyival, 320 megabájttal kerül forgalomba. Ennek tudatában az új grafikus kártya teljesítménye nagyon közel fog állni a nagyobb memóriával rendelkező változathoz, így az újdonsült grafikus vezérlő szintén a GTS nevet fogja viselni.

 

És mibe kerül nekünk mindez? A kevesebb memóriával szerelt kártya mintegy 20 ezer forinttal lesz olcsóbb a 640 megabájtos változatnál, így ezzel a lépéssel méltó kihívója lesz a szintén csökkentett memóriaméretű - 256 megabájtos - ATI Radeon X1950XT-nek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.