Hirdetés

Olcsóbb Kindle érkezik májusban



|

Sajnos egyelőre csak Amerikában, de a remény hal meg utoljára.

Hirdetés

Az Amazon webes könyváruház e-readere már így is elég olcsó (harmincezer forint körüli áron már meg lehet rendelni), viszont azokra is gondoltak, akik még ezt sem engedhetik meg maguknak. Májusban dobják piacra azt a Kindle-verziót, amelyben reklámok is megjelennek, viszont ennek folyományaként olcsóbban, 114 dolláros áron meg lehet vásárolni az olvasót, amelybe ezúttal csak a Wi-Fi-kapcsolatot építették bele. Szerencsére az olvasásunkat nem fogja megzavarni holmi fel-felugró reklám, mindössze arról van szó, hogy ha épp nem használjuk a készüléket, akkor a képernyőjén különféle reklámok fognak felbukkanni. Egyelőre csak az USA-ban tervezik a piacra dobást, de minden bizonnyal hamar el fog jutni Európába is az olcsósított hardver.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.