Hirdetés

Olcsóbb okosórákba érkezik a Snapdragon Wear 1100



|

A kisebb méretű vagy hosszabb üzemidejű viselhető eszközökbe is ideális.

Hirdetés

Rengeteg okosóra van a piacon, amelyik a Qualcomm processzorait használja - azonban általában a Snapdragon 400-as szériával találkozunk, amelyet eredetileg okostelefonokhoz terveztek. 

Hirdetés

Az idei évben a gyártó már előállt egy speciálisan a viselhető eszközökhöz tervezett lapkával - ez volt a Snapdragon Wear 2100. 

Most itt a Snapdragon Wear 1100 is, amely értelemszerűen egy kicsit gyengébb változat. Ideális megoldás az olcsóbb, a kisebb okosórákba és az olyan viselhető eszközökbe, amelyeknél hosszabb az üzemidő. 

A lapkán van WiFi, Bluetooth, illetve 3G- és LTE-hálózatokat is tud kezelni. 

A Qualcomm már a Computexen megmutatja az első olyan viselhető eszközöket, amelyek a 2100-as és az 1100-as sorozatra épülnek. Többek között az Anda Technologies, az InWatch és a weBandz is készül saját megoldással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.