Hirdetés

Olcsóbbak lesznek az Ultra HD TV-k



|

Az UHD televíziók gyártói úgy döntöttek, ideje árakat csökkenteni.

Hirdetés

Az Ultra HD-s televíziók a 4K-s technológia bemutatója óta elég nagy figyelmet kaptak, és a médiában is sokat szerepeltek. Ehhez képest a kereslet az ilyen tévék iránt elég alacsonynak mutatkozik, és talán nem is véletlen: sokszor egy jó autó is olcsóbb a luxusfelbontású készülékeknél. Ez vélhetően még a tehetősebb felhasználóknak sem tetszik annyira.

A gyártók emiatt most úgy döntöttek, ideje lentebb faragni az effajta televíziók vételárait. A Sony lehet erre a bizonyíték, ugyanis a Bravia X9 55 hüvelykes változata "csak" 4500 dollárba kerül, míg a 65 hüvelykes verzióért 7000-et kell fizetni. 

A jelentések szerint miután a kínai gyártók nagy áresési akciókat hirdettek, a többi vállalat is úgy döntött, követi a példájukat. Egy kis szerencsével akár olyan szintre is eshet az UHD TV-k ára, hogy csak kevéssel kelljen értük többet fizetni, mint a Full HD-s rokonaikért. Mivel a Full HD-s változatok ára is csökken, ezért a teljes generációváltásra még sokat kell ugyanakkor várnunk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.