Hirdetés

Olcsón jön a Brew-platformos Motorola



|

GPS is került a Qualcomm operációs rendszerét futtató érintős telefonba.

Hirdetés

Legutóbb vasárnap volt szó a Motoroláról, mikor hírt adtunk a QWERTY-s EX115-ös, és az érintős EX128-as készülékekről. Utóbbin nem tudtuk beazonosítani az operációs rendszert, csupán megjegyeztük, hogy nagyon hasonlít az LG és a Samsung által is használtakra.

 

Motorola EX300
Motorola EX300

 


Mára a vállalat hongkongi és tajvani weboldalán is feltűnt az EX300 típusjelzésű tömegmobiljuk, amelyen láthatóan ugyanaz a rendszer fut, mint az EX128-on: konkrétan a tajvani Qualcomm Brew Mobile Platformjáról van szó, amely többek közt az általunk is tesztelt HTC Smartról lehet ismerős. A már említett korábbi hír megírásakor ez a lehetőség eszünkbe sem jutott, különösen annak fényében, hogy a Motorola májusban állítólag felvásárolta az Azingo Mobile-t.

 

Motorola EX300
Motorola EX300

 


Maga az EX300 alapvetően négysávos GSM-hálózaton működik, támogatja a 3G-t, továbbá került bele Bluetooth 2.1 és GPS is. Az érintőképernyője 2,8 col átlójú, a feltehetően rezisztív panel 240×320 pixel felbontású. Nagy fotós hírében sosem fog állni: ugyan az elsődleges kamerája 3,1 megapixeles, de fixfókuszos, és vaku sem került a szenzor mellé.


Összesen 96 megabájt szabadon felhasználható háttértárral szerelték fel, amely legfeljebb 8 gigabájtos microSD-vel bővíthető. Az Oroszországban 175 euróért (50 ezer forintért) előrendelhető EX300 az 1150 milliamperes akkujával együtt 107 grammot nyom, méretei: 106 x 56,8 x 14 mm.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.