Hirdetés

Olcsón jön a Chuwi hibrid táblagépe



|

A Surface Bookot idézi a Chuwi Hi13, de annál sokkal olcsóbban lesz vihető.

Hirdetés

A kínai gyártók első ránézésre tetszetős PC-i sokszor nem veszélytelen beruházások, azonban akadnak megbízhatóbb márkák - ilyen a Chuwi is. 

Hirdetés

A gyártó egyik különlegessége a Hi13, amely egy windowsos hibrid táblagép, a Surface Bookhoz hasonlóan 13,5 hüvelykes, 3000 x 2000-es kijelzővel, lecsatolható billentyűzettel. Tollal is használható a képernyő. 

A Chuwi Hi13 érdekessége azonban a meglehetősen alacsony vételára, amely mindössze 369 dollárt jelent (még ha tudásban gyengébb is, mindenképp vonzó alternatíva). Elméletben február 20-tól kapható. 

Benn egy Intel Celeron N3450-es CPU dolgozik, 4 GB RAM és 64 GB eMMC tárhely mellett. Ez utóbbi mérete egy 128 GB-os microSD-vel bővíthető. 

A 10 000 mAh-s akku támogatja a gyorstöltést, a gépen van USB-C és microHDMI port, kétsávos WiFi, négy hangszóró, 5 és 2 megapixeles kamerák. A Hi13 a HiPen H3-mal és a HiPen H1-gyel is működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.