Hirdetés

OLED-kezelés bőrrák ellen



|

A Lumicure egy éven belül dobja piacra a reményt nyújtó megoldását.

Hirdetés

 

lumicure-oled.jpg
Az OLED-technológia bőrrák elleni felhasználásának lehetőségét 2006-ban, Nagy-Britanniában kezdték el tanulmányozni. 2008 elején a Lumicure nevű vállalat 5 millió dollárt kapott, és a kutatók állításai szerint hihetetlen előrelépést tettek a bőrrák kezelésében.

 

A legtöbb kezelés valamilyen fény-és gyógyszerterápia keveréke, azonban az eddig használt fényforrások már csak méretükből adódóan is nagyon hosszas és kellemetlen kórházi tartózkodást igényelnek. A Lumicure megoldása, amely a szerves fénykibocsátó diódákon alapul, állandó és könnyű viseletet tesz lehetővé, és nem köti a beteget a kórházhoz. Nem mellesleg pedig igen olcsó alternatívát is kínál a hagyományos kezelésekkel szemben.

 

A Lumicure állítása szerint lenyűgöző eredményeket értek el - a gyógyító eszközt, melynek ára 200-300 dollár lehet (~ 50 000 forint) 2009 utolsó negyedévében szeretnék a piacra dobni. A kutatások állítólag annyira meggyőzőek voltak, hogy a jövőben a pattanások ellen is alkalmazzák majd az OLED-technológiát.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.