Hirdetés

Olympus digigép porban, hőségben



|

Most bizonyíthat az Olympus 770 SW a Bamako Rallyn: tényleg sivatag-álló?

Hirdetés

 

sand_olympus_770sw_.jpg

 

 

Az Olympus µ 770 SW a cég egyik legextrémebb körülmények között is működő fényképezőgépe. A 7 megapixeles kompakt masina vadabb kirándulások alkalmával is bizonyíthat, hiszen 10 méterig vízálló, 1,5 méterről leejtve sem esik baja és bírja a -10 fokot is. Strandon már bizonyosan sokan használták, most a Bamako Rally csapata a száraz-nedves skála másik végén, a sivatagban veti be.

 

A PC World és az Olympus által is támogatott csapat útja változatos, de leginkább mostoha körülmények között telik, ahol nem sokat érnének egy csak szobai viszonyok között működő masinával. A víznek és homokszemeknek, sőt, 100 kilós terhelésnek is ellenálló fémház most bizonyíthat, homok bőven van, éjjel pedig fagy. Hazatérésükkel várjuk (7 megapixeles fotókkal illusztrált) beszámolóikat, most már a 770 SW sivatagállóságáról is.

 

 

olympus_770sw_.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.