Hirdetés

Olympus magyar menüvel



|

Magyar menüket is letölthetünk Olympus fényképezőgépünkre.

Hirdetés

A menünyelvek néhány egyszerű lépésben, a készülékhez szállított Olympus Master Szoftver segítségével tölthetők le. A megfelelő menüpont kiválasztása után, a szoftver automatikusan megkeresi a géphez biztosított legújabb szoftver verziót, illetve a letölthető nyelvek listáját.
A letöltést lépésről lépésre bemutató leírás a www.olympus.hu weboldalának Ügyfélszolgálati részében található meg.

A menünyelvek bővítésével egyidőben a fényképezőgépekhez szállított Olympus Master Szoftver magyarosítása is megtörtént. Az Olympus Master Szoftver magyar nyelvű verziója szintén az Interneten keresztül tölthető le, a készülékhez szállított szoftver frissítésével.

Az Olympus digitális fényképezőgépek “Guide” funkciójának köszönhetően segít eligazodni a menüpontokban, illetve tanácsokat ad az egyes expozíciós beállítások alkalmazásához. A magyar menü letöltésével ezek, a felhasználót segítő útmutatók, szintén magyar nyelven olvashatók.

A tavaszi modellek közül a µ-810, µ-720SW, µ-700 és az FE-140, valamint az FE-130 készülékek menüje honosítható jelenleg.

Olympus µ810 - most már magyarul is megtanítható
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.