Hirdetés

Ön megveszi, mi telepítjük!



|

D-Link vezeték nélküli hálózati eszközök ingyenes otthoni telepítéssel.

Hirdetés

A cég magyarországi irodája öt éve folyamatosan fejlesztette a végfelhasználók életét könnyítő szolgáltatásait. Magyar nyelvű telefonos technikai támogató csapattal, magyar nyelvű felhasználói útmutatókkal és tavaly óta magyar nyelvű, CD-ről futó telepítő varázslóval egyedülálló helyi támogatást biztosított eddig is, de a mostani lépéssel egy teljesen új potenciális felhasználói kört szólít meg a D-Link.

 

A telepítés az új generációs, 802.11n draft szabványtervezetre épülő, akár 300Mbps névleges teljesítményre képes Wireless N termékcsalád valamennyi termékének megvásárlása esetén igénybe vehető a www.internetszabadon.hu oldalon felsorolt településeken, melyek száma folyamatosan emelkedik. Amennyiben a telepítés eredményével a vásárló nem elégedett, és a szakértő által felkínált megoldási lehetőségeket – nagyobb antenna, jelerősítő – nem fogadja el, a választott készüléket nem kell megvásárolnia.

 

A D-Link két évtizeddel ezelőtt azt a célt tűzte ki, hogy a lakosság számára is elérhetővé tegye a hálózati eszközöket. A mostani – Európában is egyedülálló – kezdeményezés célja, hogy elnyerjük mindazok bizalmát, akik már gondolkodtak szélessávú Internet kapcsolatuk megosztásán, de dobozos termékként tartózkodtak a szükséges eszközök megvásárlásától, majd otthoni összeszerelésétől.” – nyilatkozta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.