Hirdetés

Önálló leánycégként üzemel tovább az OCZ



|

Ennek örömére a cég bejelentette Vertex 460 SSD-ket.

Hirdetés

A régóta veszteséges OCZ tavaly rengeteg vásárlót meglepve bejelentette, hogy csökkenő veszteségei ellenére a finanszírozói nem kívánják a továbbiakban pénzelni a vállalatot, gyakorlatilag csődbe mentek. A kínálkozó alkalomra gyorsan lecsapva a Toshiba megvette a gyártót, a héten pedig hivatalossá vált, hogy különálló leánycégként folytatja tevékenységét.

Hirdetés


Ennek örömére a hivatalosan már „OCZ Storage Solutions” névre hallgató cég bejelentette az új Vertex 460 családba tartozó szilárdtest-meghajtóit, a fogyasztói piacra szánt széria 120 / 240 / 480 GB kapacitású változatokban lesz hamarosan kapható, ilyen sorrendben és teljes áron a NewEgg online áruházban 150 / 220 / 400 dollárba kerülnek majd az újdonságok.

 


Fontosabb közös specifikációk: 19 nanométeres Toshiba MLC NAND chipek, OCZ Barefoot 3 M10 vezérlőegység, SATA3 csatolófelület, 2.5 hüvelykes méret, 0.6 – 2.7 wattos fogyasztás, 3 év garanciális idő.


(Forrás: Ars Technika)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.