Hirdetés

Onyx 2 SSD-k az OCZ-től



|

120 és 240 gigabájtos modellekkel jelentkezik az Onyx 2 széria.

Hirdetés

Az OCZ körülbelül hat hónapja mutatta be a 32 gigabájtos Onyx SSD-meghajtóját. Az amerikai gyártó lerántotta a leplet az újabb szériáról is, amely értelemszerűen az Onyx 2 nevet kapta, és 120, valamint 240 gigabájtos méretekben lesz elérhető.

 

A 2,5 hüvelykes meghajtók SandForce SD-1200-es vezérlőre épülnek, MLC NAND Flash memóriával, 3 gigabites SATA csatlakozóval. Becsült élettartamuk 1,5 millió üzemóra. A TRIM-támogatással rendelkező SSD-k maximum olvasási és írási sebessége 275 és 265 MB/másodperc. Másodpercenként 10000 IO-műveletre képesek.

 

A két év garanciával érkező adattárolók ára 190 és 440 dollár lesz, előbbi értelemszerűen a 120 gigabájtos változatra érvényes, míg utóbbi a 240 gigabájtos modell vételára. Az OCZ ígérete szerint a vásárlók remek ár-érték aránnyal kapják meg az SSD-ket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.