Hirdetés

Órási notebook-akció közeleg



|

Az Ivy Bridge-alapú gépek ára akár több mint 30 százalékkal is zuhanhat.

Hirdetés

A Digitimes úgy értesült, hogy hamarosan nagy akciók kezdődnek a notebook-piacon. Ennek az oka, hogy egyszerűen továbbra is meglehetősen sok Ivy Bridge processzorral szerelt gép vesztegel a raktárakban. Ez már csak azért sem túl szerencsés a túlkészletek mellett, mert az Intel egy ideje már a Haswellt szeretné gőzerővel eladni. 

Bár kedvezményeket és jó árakat már most is találni, a jelentések szerint hamarosan akár több mint 30 százalékos árkedvezményekkel kezdik el kínálni az Ivy Bridge-alapú notebookokat a kereskedők. 

Az akció bár segít kitakarítani a megmaradt készleteket, de egyáltalán nem tesz majd jót a Haswellnek. Ez aztán tovább gyűrűzik, hiszen a Haswell kisebb kereslete egyben azt is jelenti, hogy az érintőképernyős gépekből sem adnak el annyit, mint szerettek volna. Ezek a konfigurációk elvégre a Windows 8 óta özönlenek a boltokba, tehát az Ivy Bridge-nél még nem volt divat az érintős kijelző. Aki beérni e nélkül, és a Haswell sem szükséges neki, annak viszont érdemes lehet figyelni a boltok közelgő akcióit. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.