Hirdetés

Óriási, felsőkategóriás CPU-hűtő a Zalmantól



|

A CNPS12X 1 kilogrammos, csendes, és három 12 centiméteres ventilátorral dolgozik.

Hirdetés

Sokkoló külsejű és teljesítményű, felsőkategóriás CPU-hűtőt mutatott be a koreai hűtésspecialista Zalman. A CNPS12X névre hallgató újdonság két tornyot is felsorakoztat, a dupla hűtőborda alumínium lamellái kör alakban helyezkednek el.

 

A behemót hat darab közvetlen érintkezésű hőcsővel rendelkezik. Az ezekhez csatlakozó duplatornyokban és között összesen három darab 120 milliméteres ventilátor felel a hatékony hűtésért. Alaphelyzetben a légkavarók 950 és 1200 RPM között dolgoznak, ezzel 25 dBA-s zajt keltve.

 

 

A hűtő azonban alacsony fokozatba is kapcsolható, ilyenkor a fordulatszámok 850 és 1100 közé esnek, a zajszint pedig 22 dBA-ra csökken. A CNPS12X kompatibilis az AMD AM2, AM3, AM3+ és FM1-es foglalataival, míg az Intel oldalán az LGA 775, 1366, 1156 és 155 típusú processzorok és az LGA 2011-es alaplapok is támogatottak.

 

A Zalman óriása 1 kilogrammos, és várhatóan 3-4 héten belül kapható lesz, megközelítőleg bruttó 80 eurós áron. A gyártó egyébként ezzel a speciális kialakítással a korábbi hűtőinek stílusához tért vissza, amely kiváltképp népszerű volt a piacon a remek hűtési teljesítménye miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.