Hirdetés

Óriási ház a BitFenix-től



|

A gyártó népszerű háza, a Shinobi megnőtt méretében, és már XL-ATX-es alaplapokat is támogat.

Hirdetés

A BitFenix Shinobi nevű számítógépháza az elmúlt év egyik legnépszerűbb háza volt. A gyártó úgy döntött, a torony kap egy ráncfelvarrást: ennek az eredménye lett a Shinobi XL, amely már XL-ATX-es alaplapokat is befogad, és kilenc PCI bővítőhellyel rendelkezik.

 

Belül egy FlexCage HDD-rack kapott helyet, ami elfordítható vagy kivehető, ha még több helyre lenne szükség. Léghűtés esetén a Shinobi XL két 230 milliméteres és egy 120 milliméteres ventilátort kínál. Tetszés szerint ez bővíthető: három 230 milliméteres és egy 140 milliméteres, vagy kilenc darab 120 milliméteres légkavaróra.

 

Az eszközök szerszámok nélkül rögzíthetőek, és több levegőszűrő is került a házba, amelyhez 5,25 hüvelykes adapter is jár, ami plusz HDD-k és SSD-k beszerelése esetén jöhet jól. Felül négy USB 3.0-ás port kapott helyet. A Shinobi XL márciustól lesz kapható, 139 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.