Hirdetés

Óriási ház az Antec-től



|

Európába is megérkezik az Eleven Hundred, amely 4 videokártyától és egy XL-ATX méretű alaplaptól sem riad vissza.

Hirdetés

Észak-Amerika után most Európába is megérkezik az Eleven Hundred, amely 4 videokártyától és egy XL-ATX méretű alaplaptól sem riad vissza. Az Antec egyértelműen a játékosokat és a felsőkategóriát célozza legújabb házával.

 

Mivel ilyen kategóriában megfelelő hűtésre is szükség van, a ház tetejére egy 200 milliméteres, a hátuljára egy 120 milliméteres ventilátort szereltek, azonban igény szerint további hét darab rögzíthető. Ezek a videokártyákat és a merevlemezeket hivatottak hűteni, de egy az alaplap mögé is helyezhető, hogy a processzornak segítsen.

 

Az előlapi panelen USB 3.0-ás portot kínáló Eleven Hundred eltávolítható első és tápegység alatti szűrőket kapott, emellett hét 3,5 hüvelykes és két 2,5 hüvelykes meghajtót képes "elnyelni". Az Antec újdonsága még decemberben piacra kerül, 129 eurós áron.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.