Hirdetés

Óriási MicroSD



|

A Kingmax a múlt héten jelenttette meg hatalmasra hízlalt adattárolóját.

Hirdetés

A világ első 64 GB kapacitású microSD kártyája látott így napvilágot - erre azért már férnek képek, videók is szépen. Persze azért győződjünk meg arról, mielőtt ész nélkül berendeljük,  hogy a gép, amibe helyeznénk, képes-e kezelni ezt a méretet. Nyilván meglévő kütyüt nem cserél le az ember, hacsak nincs rá nagyon jó indoka, de például új eszköz vásárlásánál érdemes erre is odafigyelni.


A kártya beépített hibajavító kóddal (ECC) érkezik, amely az irányítótól kezdve az automatikus felismerésen át az átvitel közben elveszett adatok rekonstruálásáig sokmindenben a segítségünkre lesz, hogy minél inkább biztosíthassa számunkra a megbízható adattárolást és -átvitelt.

Reméljük, hamarosan az árról is lesz adatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.