Hirdetés

Óriásit vetít az LG short throw projektora



|

Csak 38 cm távolság kell a 100 hüvelykes képhez.

Hirdetés

Jó hírrel szolgált a rendkívül alacsony vetítési távolságú projektorra vágyók számára az LG. A vállalat által Dél-Koreában bemutatott MiniBeam PF1000U nevű terméknek csak 11 centiméterre van szüksége a 60 hüvelykes, míg 38 centire a 100 hüvelykes kép vetítéséhez. Persze az efféle csúcstechnológia nem olcsó, az eszköz napokon belül 1,59 millió wonért, azaz olyan 373 ezer forintért kerül majd piacra a gyártó hazájában. Egyelőre nem világos, hogy mikor kezdődhet meg a nemzetközi forgalmazása.

Hirdetés


Az 1,9 kilogrammos súlyának köszönhetően könnyen hordozható termék a jelek szerint nyomokban sem tartalmaz mogyorót: LED izzó 30 ezer órás üzemidővel, 1920×1080 pixeles felbontás, 1000 lumenes fényerő, 150 000:1 kontrasztarány, beépített digitális TV tuner.


Csatlakozókból sem szenved hiányt: található rajta HDMI, D-SUB, USB, S/PDIF, AV és pár audio Jack. Külső hangrendszerekhez Bluetooth közreműködésével is csatlakoztatható, továbbá a beépített Wi-Fi vezérlőnek és WiDi / Miracast támogatásnak köszönhetően vezeték nélkül is streamelhetőek rá a tartalmak.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.