Hirdetés

Orico dokkoló ultrabookokhoz



|

A MacBook Airrel is működő eszköz USB 3.0-ás portokat, videokimeneteket és Ethernet-csatolót kínál.

Hirdetés

Az ORICO egy új termékcsaládon kezdett dolgozni, amely vékony dokkolókat tartalmaz. Az újdonságokat kifejezetten az Intel által oly erősen hirdetett ultrabookokhoz, illetve az Apple MacBook Airjéhez szánják.

 

A feketében és fehérben készülő dokkolók több területen is kibővítik az ultrabookok helyszűke miatti korlátait. A dokkoló USB 3.0-ás hubként is működik, ugyanis csatlakoztatás után összesen öt darab ilyen portot kínál.

 

Emellett található az eszközben egy DisplayLink videoadapter, ami egy extra DVI és HDMI portot bocsát rendelkezésre. Szintén pluszban található még egy Ethernet-csatoló. A dokkoló emellett ventilátorokat is kapott, így egyben notebook-hűtőként is funkcionálhat. Árakról egyelőre nincs hír.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.