Hirdetés

Összefogott az ASUS ROG és a Marvel



|

Nemrég végre mozikba került az év egyik legjobban várt filmje, a Marvel pedig egy szokatlan promóciós akcióval kötötte össze a legújabb megjelenését.

Hirdetés

Sok izgalmas filmes megjelenésre számítottunk az idén, de ezek közül egyértelműen a Marvel filmes univerzumának következő darabja volt az egyik legfontosabb, ugyanis a Pókember: Nincs Hazaút az a film, amelyben a korábban már feltűnő multiverzum végre szerves részévé válik a filmes szériának is és nem csak a kapcsolódó tévésorozatoknak.

Ez természetesen azzal jár, hogy a filmmel együtt mindenféle promóciós kampányok is beindulnak, ezek közül pedig toronymagasan az egyik legmeglepőbb az ASUS által fémjelzett promóció lesz.

Hirdetés

A cég bejelentette, hogy a Republic of Gamers (vagyis ROG) márkanév összefog a Sony filmes részlegével, hogy segítsék promotálni a filmet, ami azt jelenti, hogy a cég jól ismert gaming laptopjai (egészen pontosan az ASUS Zephyrus Duo) a Pókember legújabb kalandjában is feltűnnek.

A promócióban egészen pontosan a Zephyrus M16 laptop, a PG2779QM monitor, a Falchion billentyűzet és a Delta S Animate fejhallgató vesznek részt, bár nem teljesen nyilvánvaló, hogy az ASUS mivel is reklámozza magát a filmet néhány releváns reklámplakáton túl.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.