Hirdetés

Összehajtható drónt hozhat a DJI



|

Az összecsukása után könnyen szállítható drón a Mavic, amin már dolgozik a DJI.

Hirdetés

A szivárgások szerint a DJI egy új quadrocopteren dolgozik, ami ezúttal a könnyebb szállíthatóság érdekében összecsukható lesz. 

Hirdetés

Képek is vannak az új eszközről, illetve némi információ. Állítólag a drón 4K-s kamerával érkezik, a WiFi-jelet akár 300 méterig is fogja. 

Az akkumulátora 3830 mAh-s lesz, illetve egy LCD-kijelző is lesz rajta, amin Android fut. Mivel csak 0,65 kilogrammos lesz, ezért a DJI eddigi legkönnyebb drónjáról van szó. 

Miután a képek kiszivárogtak, a DJI sajtómeghívókat küldött szét egy New Yorkban tartandó, szeptember 27-i médiaeseményre. Ez azt jelenti, hogy a Mavic hamarosan megérkezik. 

Ugyancsak ebben a hónapban várható a GoPro első drónja, a Karma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.