Hirdetés

Ősszel jön az NVIDIA csúcskártyája, a GeForce GTX 880 G1



|

Az október tűnik valószínű megjelenésnek az új videokártyával kapcsolatban.

Hirdetés

Az NVIDIA következő videokártyáinak a megjelenéséről sok ellentmondásos információt lehetett már hallani, de úgy tűnik, hogy kezd körvonalazódni, mikor is számíthatunk ezekre, illetve a gyártó következő zászlóshajójára, a GeForce GTX 880-ra. Ami azt illeti, a GeForce GTX 880 G1-re, ami minden bizonnyal az első generáció lesz a vezérlőből. A G1 jelző arra utalhat, hogy jövőre egy 20 nm-es gyártástechnológiával készülő verzió is befuthat. 

Hirdetés

A gyártó eközben igazolta a pletykákat, amelyek szerint a 2014-es Gamescom rendezvényen megvillantja a következő kártyáit. Erre augusztus 13-17. között számíthatunk. Nagyon valószínű persze, hogy ha lesznek is konkrét bejelentések, a megjelenésre még hónapokat kell várnunk. 

Jelenleg több információ is kering az új GeForce vezérlők megjelenésével kapcsolatban. Egyesek szerint novemberben futnak be, mások októbert, vannak akik pedig már szeptembert említenek. A jól értesültek közül a legtöbben mégis egyetértenek abban, hogy a német Gamescom legjobb esetben is csak formális bejelentéseknek adhat helyet, nagyjából októberi megjelenések mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.